Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kvinderne slået: Mænd snakker i telefon som aldrig før

Kvinderne slået: Mænd snakker i telefon som aldrig før

Tidligere viste statistikker, at kvinderne nærmest havde eneret på telefonen, nu synes denne situation pludselig at have ændret sig.

Kvinder bliver tit af deres mænd betegnet som en slags omvandrende papegøje, der kan tale i timevis i telefonen. Men men men, ny britisk undersøgelse viser, at den påstand ikke længere holder. Nu er det mændene, som har taget førertrøjen på, når det gælder om at tale længst i telefon.

På blot 5 år har situation ændret sig. Britiske mænd bruger i gennemsnit telefonen 32 minutter om dagen, hvilket er hele 10 minutter mere, end for blot 5 år siden.

Dette skyldes primært den større udbredelse af mobiltelefoni. Nu skal man ikke tro, at disse samtaler er arbejdsrelaterede – nej det drejer sig såmænd blot om alt mellem himmel og jord. Praktisk talt alt, som ikke drejer sig om arbejdet.

Til sammenligning har kvinderne i selv samme periode reduceret deres forbrug med 9 minutter, så de i dag i gennemsnit taler i telefon i 26 minutter. Derved kan det konstateres at mændene ligger på en klar førsteplads.

Denne tilbagegang for kvinderne skyldes dog ikke, at de ikke længere kommunikerer så meget. De benytter snarere andre kanaler, såsom email og sms, hvorigennem de kommunikerer med venner og veninder.

En opgørelse viser, at 29 procent af de britiske mænd foretrækker at snakke om sport. Dernæst taler 22 procent gerne om kvinder og 20 procent om pengesager.

Kvindernes samtaler drejer sig derimod om mænd, samt om hvilken kjole, eller hvilket par bukser, de skal have på til den og den sociale begivendhed.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies