Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kys en fremmed og film det med mobilen

Kys en fremmed og film det med mobilen

Et nyt initiativ kaldet StreetKiss står i modsætning til det voldelige Happy Slapping. Det handler om at kysse en tilfældig person på gaden, filme det med mobilen og uploade billederne på nettet.

Et nyt initiativ kaldet  StreetKiss står i modsætning til det voldelige Happy Slapping. Det handler om at kysse en tilfældig person på gaden, filme det med mobilen og uploade billederne på nettet.
Et nyt initiativ kaldet StreetKiss står i modsætning til det voldelige Happy Slapping. Det handler om at kysse en tilfældig person på gaden, filme det med mobilen og uploade billederne på nettet.

Med et nyt fransk initiativ kaldet StreetKiss har man nu en undskyldning for at kysse ham den lækre eller hende den flotte, man møder på gaden. Kysset filmes med mobilen og lægges på internettet til frit skue.

StreetKiss er opstået som et modsvar på det meget voldelige Happy Slapping, der startede i England, men efterhånden har bredt sig til mange andre lande – heriblandt Danmark. Blandt andet på landets skoler har vi set unge mennesker udføre ritualet, som går ud på at overfalde en vildt fremmed person, mens det filmes med en mobil og uploade filmen på internettet.

Med StreetKiss er volden således skiftet ud med kys. Og ideen må siges at være udmærket ud fra den betragtning, at kærlighed som udgangspunkt må siges at være rarere end slag. Til gengæld er det langt fra sikkert, at det er alle, der vil tage det med et smil, hvis man, som vildt fremmed, går hen og placerer et stort, vådt kys midt på deres mund.

Måske ville en gylden mellemvej i virkeligheden være bedre. For snart et år siden, hvor de første tilfælde af Happy Slapping havde fundet sted i Danmark, opfordrede radioprogrammet ”Verdens bedste formiddag” på P3 os til Happy Hugging. Som det ligger i ordet, går Happy Hugging i al sin enkelthed ud på at give knus i stedet for én på lampen. Og så kunne man måske starte med dem, man kender, så ingen føler sig forulempede.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies