Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lad baby vælge sit eget navn - in utero!

Lad baby vælge sit eget navn - in utero!

Kick to Pick-app lader fosteret veje ind mht. navngivningen.

Bedst som jeg gik og troede, at folk efterhånden havde lavet alle de mærkelige og opfindsomme apps der kunne laves, bliver jeg overrasket - og sidder med et smil på læben, og tænker - det var dét jeg skulle ha fået konen til at gøre! Kick to Pick lader barnet selv vælge sit navn, mens det stadig er i maven!

For DKK 6,- får du et program, som indeholder tusindvis af drenge og pige navne, og som du, efter installation på din iPhone (her anbefales brugen af fly-mode, så barnet ikke bliver unødigt bestrålet + du ikke bliver forstyrret), åbner, og derefter placerer iPhonen på maven.

Herefter begynder Kick to Pick at cykle gennem drenge eller pigenavne (her hjælper det at kende kønnet - alternativt må man køre app?en 2 gange?), og stopper først, når barnet sparker eller slår hårdt nok på maven, til at det registreres af iPhonen - der så stopper ved det navn det er nået til.

Herefter er der så veto-ret fra forældre-siden, idet man kan acceptere eller forkaste navne-forslaget, så på den måde er der ikke den store hjælp at hente, hvis man er voldsomt ubeslutsom.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies