Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lad din gamle mobil forebygge børneulykker og redde liv

Lad din gamle mobil forebygge børneulykker og redde liv

Børneulykkesfonden står bag en indsamling af gamle mobiler, som skal forebygge børneulykker og være med til at redde liv i Afrika.

Nokia 3310
Nokia 3310

4 ud af 5 danskere har én eller flere mobiltelefoner liggende i skuffen, som de ikke bruger. Det viser en ny undersøgelse, som Børneulykkesfonden har lavet.

Så i stedet for at gemme de gamle mobiltelefoner i skuffen kan du nu donere dem til fordel både for børns sikkerhed og miljøet. Bag indsamlingen står Børneulykkesfonden og EMC.

Hvert år er der mere end 165.000 børn, som kommer ud for en ulykke og må en tur på skadesten. Børneulykker er et af de største sundhedsproblemer i Danmark. Det skriver Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

 - ”Samlet set er der et rigtigt stort antal mobiltelefoner i Danmark, som ikke bliver anvendt længere. I stedet for at de ligger og samler støv i de danske hjem, håber vi, at danskerne vil fiske deres gamle mobiler frem fra skuffen og støtte vores mobilindsamling til fordel for vores børns sikkerhed,” fortæller Henriette Madsen, leder af Børneulykkesfonden.

Børneulykkesfonden får i gennemsnit 40 kroner for hver indsamlet mobiltelefon, som går til at forebygge børneulykker i Danmark.

EMC og Børneulykkesfonden sørger for de indsamlede mobiltelefoner bliver repareret og renset, hvorefter de genbruges i små townships i Afrika. Her doneres telefonerne til hospitaler, så de kan være i kontakt med patienterne, når de ikke er i hospitalssengen.

Du kan læse mere om indsamlingen og hvor du kan aflevere din gamle mobil her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

20-11-2012 15:02:45

Jaa
Nokia 3310 en af de meste sælgende mobil i verden, det er med stor stolthed at jeg husker denne dansk udviklede mobil telefon.. Det er den bedste mobiltelefon jeg nogensinde har haft...
Fantastisk at Nokia afdeling i København har udviklet den mest sælgende mobiltelefon i verden og flere af de andre i top 10 som 3210,3310..

Nå, det var lidt off topic..
Jeg må i skabet og se og jeg kan finde nogle gammel telefoner til sagen...

0 0

Om brug af cookies