Lad stemmen styre dit hjem via dit TV

Nu kan du tale til dit fjernsyn. Og for en gangs skyld hører det efter

Lad stemmen styre dit hjem via dit TV

De fleste mænd eller kvinder, som enten engagerer sig voldsomt i politik, sport eller quizshows, har måske i et kort øjebliks ophidselse råbt af skærmen, når en folkevalgt sagde noget dumt, en af grønsværens helte svigtede, eller når deltageren på skærmen tydeligvis ikke var blevet castet på grund af sin store viden.

Nu får du mulighed for at råbe direkte af dit tv, hvorefter det hører efter. Det kommer dog ikke videre til aktørerne i udsendelserne, men går derimod ind i din Google TV boks, som derefter lystrer.

Det hele kan lade sig gøre via en lille dims, som hedder ’Enblink’, der forbindes til din Google TV-boks, hvorefter alle apparater i hjemmet, som er Z Wave styrede, vil kunne betjenes ved hjælp af stemmen.

Z Wave, som i øvrigt er produceret af det danske firma Zensys, kan styre en lang række ting i dit hjem, som f.eks. lys og lysdæmpere, gardiner, solskærme, ventilation, air-condition, alarmer (røg, fugt, vandstand, frost, brand), adgangskontrol til hus/værelser og overvågning & sikkerhed.

Den lille nedenstående film, demonstrerer i bedste Karate Kid stil (wax on – wax off), hvordan Enblink fungerer.