Læk: Samsung vil satse stort på zoom-mobiler og smart-ure

Ifølge tipsteren Upleaks, vil Samsung snart præsentere en bred portefølje af kameramobiler og smartwatches.

Læk: Samsung vil satse stort på zoom-mobiler og smart-ure

Julefreden har netop sænket sig over landet, alligevel begynder Samsung nu at køre en stribe nye enheder i stilling forud for CES-messen i Las Vegas i starten af det nye år.

Twitter-tipsteren Upleaks seneste læk peger nemlig på ikke bare en, men tre afløsere til Samsungs zoom-mobil Galaxy K. Tre nye serier fordelt over 5 produktnavne er nu i spil: SM-125, SM-C600/602/607 og SM-805. De er yderlige underopdelt under 18 produktnumre som sandsynligvis dækker over versioneringer i farver, lagerplads og 3G/4G antenner.

Der er endnu ingen forlydender om de enkelte mobilers specifikationer, men placeringen i Samsungs Galaxy Zoom serie antyder at kameraet vil være i centrum.

Læs også testen af Samsung Galaxy K zoom – Mere end en mobil [TEST]

Gearer op i wearables

Ved sidste års MWC-messe i februar introducerede Samsung hele 3 nye wearables, en rekord der nu ser ud til at blive slået. Igen er det Upleaks der har scoopet på de kommende modelnavne som røber at 5 forskellige wearables er på trapperne.

Modellerne går under produktnavnene SM-R131, SM-R210, SM-312, SM-R751 og SM-R760, og skal formentlig afløse Gear S (SM-750), Gear 2 (SM-380), Gear Neo (SM-381) og Gear Fit (SM-350).

Læs også: Samsung Gear S – Langt fra sci-fi til virkeligheden [TEST]

Det er endnu ikke bekræftet hvorvidt de nye enheder får debut allerede til næste uges CES-messe i Las Vegas