Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækkede billeder af OnePlus One og CyanogenMod 11S

Lækkede billeder af OnePlus One og CyanogenMod 11S

På et kinesisk forum er der lagt en række billeder op af den hypede OnePlus One telefon, se dem her.

OnePlus One har været gode til at spille med lukkede kort, og kun give os små bidder af information hen ad vejen. Så gode at en af deres partnere måske er blevet trætte af det, i hvert fald er en række overbevisende billeder af telefonen og styresystemet CyanogenMod 11S nu lækket på et kinesisk forum.

De første billeder viser en rimelig standard high-end telefon med kapacitive navigationstaster i bunden og aftageligt cover bagtil. En række covers dækket i forskellige materialer som eksempelvis træ og denim er også vist. Et billede viser desuden en adapter til Apples Lightening port.

Billederne af styresystemet er lagt op på OnePlus’s forum i går, så de er i al fald ganske troværdige. Denne Android 4.4 version version skulle leveres med med en kombination af unikke UI elementer som en låseskærm, ikoner og en indbygget manager til at styre temaer som angiveligt er modificeret fra CM11. CyanogenMod bygger som bekendt denne software specielt til OnePlus i modsætning til Oppo N1 som har en mere eller mindre standard version af CyanogenMod ROM.

OnePlus One lanceres officielt den 23 april, dog er det værd at nævne, at OnePlus har nævnt at man i første omgang kun vil være i stand til at købe telefonen igennem et specielt invitations system. Invitationer får man ved at deltage i konkurrencer, anmode om dem eller fra venner.
Præcis hvordan dette system kommer til at fungere bliver interessant at se, der er efterhånden ikke længe til vi får mere at vide.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 21-04-2014 00:12:38

Jeres billedfremviser sutter. Den skallerer billederne til kvadrater selvom de jo tydeligt er aflange. Man skal trykke på fuldskærmsikonet hvor den så åbner billedet i et nyt vindue, for at se dem korrekt. Men i det vindue kan man ikke bladre.
Og så har i stadig ikke fået rettet kommentarfeltet, så man kan flytte kurseren med piletasterne. Kun op og ned, men ikke fra side til side. Skide irriterende, hvis man vil rette den fejl i ordet man lige har skrevet,

6 1
Andreas Birkjær 21-04-2014 07:44:35

Jeg har egentlig aldrig lagt mærke til det, men specielt billedefremviseren skal da ordnes...

Jeg sender lige beskeden videre til rette vedkommende i dag.

1 0
Naggie21 21-04-2014 11:03:45

Tak, for mig ville det nu være lige så vigtigt, at I fik rettet kommentarfeltet.
Og får vi ikke snart muligheden for at læse oppefra og ned? Det er så tåbeligt bygget op nu, hvor man skal læse nedefra og op. Men ikke hvis der er svar på en kommentar. Nej de kommer så læses nedad igen. Når du så har læst alle svar, så skal man op og læse kommetaren ovenover igen. Har den så også en masse svar, så skal man først scolle helt op til toppen af det felt, for at scolle ned igen, og så op til næste kommentar og så ned igen. Scollknappen på min mus, er aldrig blevet slidt så meget før :(

3 0
Om brug af cookies