Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækkede billeder af Sony Xperia Z4 dukker op

Lækkede billeder af Sony Xperia Z4 dukker op

Nye billeder af Sony's femte generation af Z-serien, Xperia Z4, lækkes og spredes på internettet i påskedagene.

Sony kan, lige som sine konkurrenter, heller ikke holde hemmelighederne bag lukkede døre. Billeder af den kommende topmodel, Sony Xperia Z4, spredes på internettet i disse dage.

Læs også: Sony Xperia Z4-billeder lækket på Twitter

Det er tre billeder, som det græske medie, in2mobile, har fået fingrene i. Det er det velkendte firkantede design, som Sony gør brug af i den næste topmodel, og i brugerfladen er der heller ikke nogen ændringer at se i forhold til den Lollipop-version, der allerede er ude til flere Sony-smartphones.

Udstyret med Snapdragon 810-processor

På det første billede kan man se power-knappen placeret i højre side - præcis som de første renderinger viste for små tre uger siden. Et andet billede fra telefonens indstillinger viser en processor med modelnummeret MSM8994, som med det lidt mere velkendte navn også er den ottekernede Snapdragon 810.

Læs også: Ny Sony Xperia Z4-tablet blandt verdens tyndeste

Det tredje og sidste billede viser kameraet bagpå, som er fuldstændig identisk med det, der sidder i forgængeren, Xperia Z3. Placeringen af sensoren og blitzen har ikke rykket sig en milimeter, ligesom det er samme tekst, der er påklistret ved siden af: En 1/2,3" stor sensor, som tager billeder i en opløsning på 20,7 MP.

Alt i alt stemmer de nye billeder af Sony-topmodellen helt overens med hvad de første renderinger viste. Det ser dermed ud til, at Sony tager lige så konservative skridt som HTC med sin One-serie.

Læs også: Billige Sony-mobiler får ikke Lollipop-opdatering

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies