Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækkede billeder af ukendt Motorola enhed, kan være X+1

Lækkede billeder af ukendt Motorola enhed, kan være X+1

En række flotte billeder viser ukendt Motorola enhed med bagbeklædning i træ, kan være Moto X efterfølgeren X+1.

Vi har hørt rygter omkring en efterfølger til Motorola X i en rum tid efterhånden. Moto X blev lanceret tilbage i august sidste år, hvilket betyder at det snart er tid til at se en efterfølger.

En kilde til Android Police har sendt dem en mængde billeder og påstår at der er tale om “næsten færdig prototype”. Telefonen er slukket på alle billederne, hvilket gør det svært at verificere hans påstand, men det virker rimelig troværdigt at billederne afspejler Moto X+1

Formen og layoutet på den afbillede telefon, minder om Moto X, endda med den særlige bagside i træ. Den ukendte kilde nævner også, at rammen i sølv omkring telefonen, er lavet i metal. Telefonen siges at have en skærmstørrelse på 5,1 tommer med software taster.

De hvide prikker omkring kameraet siges at være en dual LED blitz og der er tilsyneladende ikke plads til microSD kort. Resten af designet minder om hvad der kendes i dag, et 3,5 mm jack stik i toppen af telefonen og kontrol-knapper på højre side.

Bagsiden kan ikke tages af, og den ukendte kilde fortæller at man vil have mulighed for at vælge en læder-bagside i farverne blå og lilla, med hvid og sort som et alternativ til læder - formentlig plastic.

Andre ikke-verificerede specifikationer peger i retning mod en 1080p skærm, en snapdragon 800 processor, 2 GB RAM, 32 GB hukommelse, et 2900 mAh batteri og 12/15 MP kamera på bagsiden/fronten. Den sidste detalje blev lækket af en brasiliansk forhandler som også nævnte et microSD kort, så det skal nok tages med et gran salt.

Kilde: Android Police


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies