Lækkede billeder og specs: Her er OnePlus 6T

Så slap der billeder ud af OnePlus 6T og masser af specifikationer.

Lækkede billeder og specs: Her er OnePlus 6T

Winfuture.de har delt billeder og specifikationer af den kommende OnePlus 6T, som rygterne siger bliver præsenteret den 17. oktober. Det bliver den første OnePlus smartphone med indbygget fingeraftrykslæser i skærmen, men også den første til ikke at have et 3,5mm jackstik. 

Skærmnotchen bliver heldigvis mindre og har fået en “tåre”-lignende form, hvor frontkameraet gemmer sig. Ørestykket og øverste højttaler er flyttet fra notchen og gemmer sig nu mellem rammen og toppen af displayet.

Læs også: 3,5 mm port til jackstik forsvinder i OnePlus 6T

oneplus 6t
OnePlus 6T: Nu er der næsten kun skærm på forsiden. Foto: Winfuture.de
oneplus 6t
OnePlus 6T. Foto: Winfuture.de

På bagsiden er der ikke meget ændret i forhold til OnePlus 6. Lige bortset fra et enkelt manglende element: fingeraftrykslæseren.

oneplus 6t
OnePlus 6T. Foto: Winfuture.de

Fra siden ligner OnePlus 6T forgængeren på en prik. Der er stadig ikoniske Alert Slider.

oneplus 6t
OnePlus 6 mod OnePlus 6T. Foto: Winfuture.de

OnePLus 6T skulle komme i samme farver som OnePlus 6 og specifikationer bliver mere eller mindre de samme. Batteriet øges dog til hele 3.700 mAh. Det er der blevet plads til efter jackstikket er blevet fjernet. Ellers er det Snapdragon 845, 6 og 8GB RAM og samme lagerplads. Der er selvfølgelig også Android 9 Pie ombord.

Om den endelig bliver IP certificeret ved vi ikke, men mon ikke.

Test: OnePlus 6: Utrolig meget mobil for pengene

Sagen videre

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. Allerede d. 27/9/2018 publicerede vi en opfølgning med et indlæg omkring OnePlus 6T får ti procent større batterikapacitetKlik her for artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken her..