Lækkede info om HTCs kommende tablet

Et norsk mobil-site mener at være kommet i besiddelse af specifikationerne på den fremtidige tablet fra HTC, HTC Flyer.

Lækkede info om HTCs kommende tablet

Det norske mobilsite Amobil har fået fingrene i en dokument, der angiveligt lister specifikationerne på HTCs kommende tablet, HTC Flyer.

Dokumentet er dog ikke helt opdateret, og der kan derfor nemt være sket ændringer i specifikationslisten, siden det blev trykt.

I følge oplysningerne er tableten syv tommer, og har en skærmopløsning på 1024 x 600 pixels, og ligger sig dermed tæt op af Samsung Galaxy Tab.

Processoren er Qualcomms MSM8255, ligesom den der sidder i HTCs topmodel Desire HD.

Flyer har indbygget super-3G, og understøtter download med op til 14,4 MB/s, og upload op til 5,76 MB/s.

Tableten kan kobles op til TV’et med en HDMI-tilkobling (MHL), og understøtter trådløs overførsel af musik og film via DLNA.

Flyer får et front-kamera på 1,3 megapixels, hvilket giver god mulighed for video-telefon. Den har desuden et kamera på 5 megapixels på bagsiden, med ansigtsgenkendelse og LED-blitz.

Man vil kunne foretage samtaler og video-opkald over Skype og lignende tjenester, men det er umiddelbart ikke planen, at det bliver muligt at føre almindelige samtaler over GSM-nettet.

Der er uvished om, hvilken Android-version HTC Flyer bliver udstyret med.

Udover denne syv-tommer-tablet arbejder HTC i følge Amobil’s kilde på yderligere en tablet, på ti tommer.

Mere om temaet

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden fortsatte fortællingen. 10/1/2011 rettede vi nyt fokus på sagen med en artikel omkring emnet Asus klar med fire tablet-computere – Tjek artiklen her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.