Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækkede iPad Pro covers peger på enorm tablet (video)

Lækkede iPad Pro covers peger på enorm tablet (video)

Den kommende iPad Pro tyder på at blive en ordentlig krabat med en skærmstørrelse på cirka 12,9 tommer. Se et lækket cover her.

Det forventes at Apple en gang til efteråret vil lancere deres nyeste iPad Pro, nu begynder rygterne så småt at svirre og enkelte kilder har fået fingre i hvad de mener er covers til den kommende tablet.

Læs også: Apple iPad Plus billeder og specifikationer lækket

En af disse kilder er Unbox Therapy som har fået fingre i to forskellige covers som tilfældigvis peger på de samme mål som har været gennem rygtemøllen sidst, at flere kilder har taget målene til sig og lavet covers gør det naturligvis ikke sikkert, men som Unbox Therapy siger, gør det sandsynligheden for at målene er korrekte, en smule bedre.

Læs også: Analytiker tror på stylus med iPad Pro

Der gættes lige nu på en skærm i omegnen af 12,5 til 12,9 tommer med en størrelse på 305,7 x 222,6 x 7,2 millimeter. Som det kan ses i videoen er deten ganske stor størrelse, og der pointeres dog også, om de nuværende materialer kan holde til så stor en størrelse, eller om Apple har planer om at bruger nye materialer for at undgå at en enhed så stor kan bøjes.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies