Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækkede videoer af HTC One M9

Lækkede videoer af HTC One M9

Den velkendte Twitter-tipster, upleaks, har velsignet denne verden med videoer der viser det kommende HTC-flagskib

Mobile World Congress 2015 og dermed lanceringsdatoen for HTC One M9, er ikke mange dage væk, hvilket betyder en lind strøm af læks og svar på rygter.

Det er dog ofte svært at tyde validiteten af de mange billeder og videoer, men den velkendte tech-shaman, upleaks, uploadede den 24. februar videoer der giver os et grundigt kig på kommende søndags hemmelighed.

Læs også: HTC One M9: Her er hvad vi ved

Han nåede at lægge videoerne op, inden hans Twitter-profil i al hemmelighed blev lukket ned - formentligt af HTC mennesker der ikke så glædeligt på dette hemmelighedsbrud.

Det anmelderroste design fra aluminiums-darlingen, One M8, sætter tydelige præg på udformningen af denne arvtager. Som noget nyt vægtlægger HTC, i det der kraftigt ligner en original promotionsvideo, den nye mulighed for dual-farver, nemlig kombineret sølv og guld.

Ligeledes promoveres muligheden for selv at vælge ønsket tema til sin trofaste lommekompagnons udseende - en mulighed der før har været at finde på HTC-telefoner, men noget tyder på et højere engagement i denne genre.

Læs også: HTC One M9: Stort læk fra tysk forhandler

Alternative launchers til din Android-telefon bærer forskellige unikke egenskaber. Nogle er så smarte at kunne tilpasse dine hjemmeskærme, alt efter om du er på farten, hjemme eller i møde. Videoen viser HTC Home Widget der angiveligt har samme funktion, og man altså ikke behøver at ty til tredjeparts udviklere for den selvtænkende smartphone.

Ligeledes tyder det på at den velkendte HTC-ekslusive nyhedslæser, Blinkfeed, har fået et ansigtsløft, og ligeså vel fokuseres der på de velkendte HTC Boomsound-højtalere der efter sigende skulle bringe endnu højere og bedre lydbillede.

Læs også: HTC bekræfter: Afslører One M9 den 1. marts

Det ofte kritiserede Ultra Pixel kamera, der ikke ser mørket som fjenden, er nu rykket fortil så selv dunkle fest-selfies kan bringes i kassen med tilfredsstillende resultat. Til stor forandring er den bagudrettede optik skruet op til 20 megapixels, og dermed højere detaljegrad end forrige One-generationers formåen.

Videoerne ser ganske officielle ud, men lad jer ikke narre - dette kan være fra tidligt i designudviklingsprocessen og ændringer kan være sket undervejs.

Skynd dig at se med herunder - det er ikke til at vide hvor længe så afslørende videoer findes på internettet. 
 

 

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rune Lauritsen 25-02-2015 10:04:31

jeg håber inderligt at dette kun er en opgraderet M8 istedet for M9...alt andet vil kun være at skyde sigselv i foden :`(

2 0
Robert 26-02-2015 06:11:03

Den er jo nærmest.....grimmere? Lad os håbe det er en af dummy-phones de så godt kan lide at sende i omløb. Husk nu HTC ikke at smøre for meget Bezel på, det smager ikke godt og sælger heller ikke godt!

1 0
Om brug af cookies