Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket billede af billig BlackBerry telefon Kopi

Lækket billede af billig BlackBerry telefon Kopi

BlackBerry Kopi var egentlig troet dømt ude i slutningen af sidste år, nu laver den tilsyneladende comeback.

To nye billeder er dukket op på en vietnamesisk side der viser BlackBerry Kopi, en telefon i den billige ende med komplet QWERTY tastatur.
Sammen med billederne blev der kastet lys over nogle specifikationer, telefonen skulle komme med en skærm på 3,2 tommer, en hurtigere Snapdragon MSM8960 processor end den der sidder Q5 modellen men uden 4G/LTE.

Batteriet skulle være på 2.100 mAh og være udskifteligt. På ydersiden er en HDMI port så den kan kobles direkte til en ekstern skærm samt en microUSB port.

Det var i slutningen af sidste år troet, at BlackBerry havde droppet denne model sammen med en lignende low-end telefon kaldet Café, men nu virker det som om i hvert fald denne telefon er tilbage på tegnebrættet.

Det skal dog nævnes at der er tale om en low-end model til de spirende markeder, så det er ikke sandsynligt at vi herhjemme vil få denne telefon at se, men interessant er det dog at man hos BlackBerry tilsyneladende har genovervejet sit roadmap og fundet det rentabelt at kaste lidt tid og energi efter en billig K-serie.

Kilde: TechRadar


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies