Lækket billede viser den kommende Huawei Honor 10 frem

Huawei presser konkurrenterne og kommer snart med efterfølgeren i Honor serien. Her får du det første billede af den.

Lækket billede viser den kommende Huawei Honor 10 frem

Vi har stadig ikke fået hænderne ned over Huawei P20 Pro, men nu er Huawei allerede på banen igen. Denne gang skal vi se frem til en opdatering i den populære Honor Serie. Honor skulle efter sigende blive præsenteret ved et event den 19 april, men vi har stadig ingen officiel udmelding fra Huawei. 

Der er stadig ikke mange detaljer om Honor 10, men ifølge en lækket invitation, kommer vi til at se et kamera med kunstig intelligens. Ligesom vi ser det i Huawei P20 Pro. Derudover siger rygterne, at den kommer med det velkendte Kirin 970 chipset og en 5,8″ skærm.

honor 10 invitation
Foto: digitaltreds.com

Men nu kan vi også bringe et lækket billede af Honor 10. Det ser desuden ud til, at den kommer i en version med farvegradienter, som vi ser det på P20 Pro i farven Twilight. Derudover ser vi et dual kamera med f/1.6 blænde. Vi venter spændt på flere informationer om Honor 10.

Honor 10
Honor 10. Billede fra gsmarena.com. Foto: gsmarena.com

Mere om Huawei

Interessen for tematikken fortsatte. mobilsiden gik videre med historien. 9/4/2018 gik vi videre med et indlæg om Huawei P20 Pro – Skyder med skarpt [TEST]Klik her og læs artiklen.. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.