Lækket: Billeder af efterfølger til Sony Xperia Z1

Billeder af formodet efterfølger til Sonys Xperia Z1, dukker op på nettet, med en ny brugerflade til Android.

Lækket: Billeder af efterfølger til Sony Xperia Z1

Sony har for nyligt præsenteret deres Xperia Z1 Compact, der jo markedsføres, som et flagskib i miniformat. Tech-giganten ønsker tydeligvis, at nå ud til alle kunder, uanset præferencer indenfor skærmstørrelse. 

Sony Xperia Z1 Compact: Første møde med Sony’s ‘iPhone-killer’

Dog ser vi også en tendens til, at mobilproducenterne vil lave “kassen” mindre, så mobilerne bliver så lommevenlige, som de store skærmstørrelser nu ellers tillader. Det ses tydeligt på lækkede billeder af en ny mobil fra Sony, der lige er dukket op på nettet. Det skriver gsmarena.

Mobilen, der går under model-navnet D6503, afslører en smal ramme omkring enhedens 5,2” display. Derudover er der tegn på en ny brugerflade, der er lagt oven på Android 4.3 Jelly Bean, som enheden har installeret. 

Enheden skulle desuden være udstyret med det samme 20.7 megapixel kamera med 1/2.3” sensor vi finder på Xperia Z1 og Z1 Compact. 

Indtil videre forventes det, at vi har at gøre med en efterfølger til Sony’s Xperia Z1 eller ZL, der måske lanceres på den kommende MWC-messe i februar. Det er dog kun spekulationer, da den lækkede enhed efter sigende, er meget ustabil på nuværende tidspunkt. 

Kilde: gsmarena