Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket HTC opdaterings-roadmap viser Android L til oktober

Lækket HTC opdaterings-roadmap viser Android L til oktober

Android L er planlagt til en række HTC telefoner (inkl. M8 og M7) i perioden oktober til december 2014.

Det er ikke underligt for telefonproducenter at lægge planer for kommende opdateringer så snart en ny version af Android annonceres, men ofte foregår det bag lukkede døre. Takket være en bruger fra XDA-Developers har vi fået indsigt i HTCs planer for udrulningen af Android L.

Det lader til at HTC i hvert fald overvejer at tilbyde Android L til deres topmodeller for de sidste par år, de har i hvert fald alle fået et “evaluerings” stempel med mærkningen oktober-december.

Android L er tilgængelig som en forsmag til udviklere på blandt andet Nexus 5 og Nexus 7, men styresystemet er på nuværende tidspunkt ikke ment som værende stabilt og dermed ikke klar til udrulning.
Derfor går der også en rum tid før vi ser det på HTCs telefoner, også selv om de har lovet at der ikke går mere end 90 dage efter de har modtaget den færdige software fra Google.

Udrulningen af Android 4.4.4 skulle påbegyndes allerede i denne måned til HTC One M7 og M8, de var også på radaren for 4.4.3, men HTC overvejer angiveligt at springe direkte til 4.4.4.

Hvad angår Dual-SIM HTC One M8, One Mini 2 og One E8, så skulle Android 4.4.4 være klar mellem august og september.

Kilde: Phandroid


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 05-07-2014 09:52:16

Så ikke til Oktober, men "Oktober-December", hvilket ikke er meget mere præcist end den officielle udmelding at det kommer til efteråret.

1 0

Om brug af cookies