Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket: LED-Flipcovers til HTC’s The All New One

Lækket: LED-Flipcovers til HTC’s The All New One

Velkendt Twitter-tipster lækker billede af 3 nye LED-flipcovers, der skal komplimentere den kommende flagskibsmobil fra HTC.

Producenterne for smartphones og tablets er udemærket klar over, at mange kunder pakker de nyindkøbte gadgets ind i covers og cases, så chancen for brud, skrammer og ridser formindskes i dagligt brug. 

HTC All New One, endnu en video teaser

De byder i stigende grad også ind med deres bud på original beskyttelse, der samtidig kan bidrage til forøget funktionalitet. I vores Samsung Galaxy Note 3 - stor gennemgang så vi Morten Witt fra Samsung, der fremviste et komplet case til phablet’en, med hul på forsiden, der kunne vise særlige informationer. Det er tilbehør som vi også tidligere har set på deres Galaxy S4.

HTC boss inviterer redningsmand med til The All New One-event

Nu ser det ud til, at HTC har gjort samme overvejelser. Det er Twitter-tipsteren @Evleaks, der har lækket pressefotos af flip-covers til den ventede HTC The All New One, som vi kan se frem til sidst på måneden. Det skriver Evleaks via phoneArena.

HTC vil anvende din smartphone til kræftbekæmpelse

På forsiden af coveret, der angiveligt kommer i farverne: black, dark blue, orange, og aquamarine, er der små huller. Herigennem vil touchskærmen formentlig kunne skinne informationer igennem, så brugeren altså ikke behøver at åbne det, for lige at se klokken eller vejret. 

Goophone M8 kopierer ny flagskibsmobil - hvilken en mon?

Hvordan selve funktionen fungerer, og hvor mange informationer den byder på, kan vi ikke vide noget om på nuværende tidspunkt. Det samme gælder naturligvis pris og tilgængelighed. Det eneste vi ved med sikkerhed er, at arrangementet d. 25. marts kan afklare nogle af spørgsmålene.

Kilde: Evleaks via phoneArena

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies