Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket: LG med fysiske taster

Lækket: LG med fysiske taster

Koreanske LG ser ud til at komme med en touchmobil med fysiske taster, hvis man skal tro lækket billede.

De fleste smartphone-brugere ville nok tro at det gamle tastatur med fysiske knapper er saga blot. Dog har canadiske Blackberry planer om at genindføre tastaturet, da en stor del af deres gamle kunder efter sigende savner det. 

Læs også: Blackberry: Det fysiske tastatur vender tilbage 

Om det også er forklaringen hos tech-giganten LG vides ikke. Ikke desto mindre så har Twitter-tipsteren @Evleaks postet et billede af en slidende smartphone fra producenten. Det skriver Engadget.

Enheden, der efter sigende går under navnet “Optimus F3Q”, er tidligere dukket op på nettet. Det tyder altså på at der er tale om et reelt produkt, måske som følge af udmeldingen fra Blackberry. 

Som det tydeligt fremgår, så indeholder mobilen 5 række fysiske knapper. Derudover vil den efter sigende blive produceret med en 4” WVGA skærm, som i forvejen findes på virksomhedens LG F3. Kameraet forlyder at være på 5 megapixel, og enheden skulle være drevet af en dual-core 1.2GHz Snapdragon processor. LG Optimus F3Q vil angiveligt komme præinstalleret med Android 4.1 Jelly Bean, og huse et batteri på 2460mAh. 

Der er ingen udmeldinger fra LG’s side, men det forventes dog, at vi har at gøre med en smartphone i en økonomi-bevidst prisklasse.

Hvad mener læserne? Savner i tasterne når i browser og besvarer mails? 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter 18-01-2014 12:43:42

jeg savner faktisk taster. Og jeg køber en med taster, hvis de kan finde ud af at lave mobilen forholdsvis tynd.

0 0

Om brug af cookies