Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket: Måske vil Huawei Mate 30 Pro se sådan ud

Lækket: Måske vil Huawei Mate 30 Pro se sådan ud

Der er stadig noget tid til Huaweis efterårs-flagskib, Mate 30 Pro, bliver lanceret, men nyt lækket billede viser et interessant design frem.

Foto: Slashleaks

En af efterårets mest ventede afsløringer i mobilverdenen ligger stadig måneder forude, men nu får vi måske et godt indtryk af dens design. Mate-serien er Huaweis bud på smartphones med nyeste og hurtigste indmad, hvor fx Mate 20 Pro fik spritny Kirin-chipsæt, omvendt trådløs opladning og meget mere. Næste model i serien er Mate 30 Pro og forventningerne er skyhøje.

Vi har tidligere på året skrevet om Mate 30 Pro, hvor rygterne gik på endnu hurtigere opladning og et nyt 90Hz display. Dog har der indtil nu ikke været nogle billeder af enheden, kun koncepter. Slashleaks har fået fat i et nyt billeder, der kunne afsløre noget af designet på det kommende flagskib.

I stedet for det firkantede kameradesign, som man endten elsker eller hader, så er det nu blevet rundt. Der ses fire kameralinser, hvor den øverst til højre ser ud til at være Huaweis ToF-sensor, og en LED-blitz.

Sådan kan Huawei Mate 30 Pro komme til at se ud.
Sådan kan Huawei Mate 30 Pro komme til at se ud.
Foto: Slashleaks

Der er meget vi ikke ved om Mate 30 Pro endnu, hvor det største spørgsmål er om den overhovedet vil køre Android. Det tyder på det, men vi må se hvad den næste tid bringer for Huawei. 

Det er dog meget tidligt med så tydeligt et billede af telefonen, så det skal klart tages med et gran salt. Hvad synes i om designet?

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies