Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket OnePlus 8-diagram viser Quad-kamera

Lækket OnePlus 8-diagram viser Quad-kamera

Lækkede tegninger af OnePlus' næste smartphones antyder et firedobbelt bagkamera og bekræfter hole-punch kamera.

Foto: @Onleaks

Det er ikke første gang vi støder på informationer om OnePlus 8, der både ser ud til at få 120hz-skærm og måske også trådløs opladning. I denne omgang er der blevet lækket tegninger, fra en anonym kilde, der virker ret troværdige.

Tegningerne bekræfter nemlig alle de tidligere rygter om OnePlus 8, som hole-punch kameraet i skærmen, men tilføjer også en enkelt og meget interessant nyhed. Det kunne nemlig tyde på, at næste OnePlus-flagskib bliver udstyret med et ekstra bagkamera.

Læs også: Billeder af OnePlus 8 lækket

Selve designet er meget identisk med OnePlus 7 Pro og 7T Pro:

Anonyme tegninger af OnePlus 8.
Anonyme tegninger af OnePlus 8.

På forsiden af tegningerne ser man OnePlus 7 Pro-lignende kanter om skærmen samt et hole-punch kamera - både i en enkelt og dobbelt udgave. En teori går på at OnePlus 8 får et enkelt frontkamera og 8 Pro får to, ligesom Samsungs Galaxy S10 og S10+. 

På bagsiden er der også sket lidt nyt. Selve kameraøen ligner den vi kender fra OnePlus 7 Pro, men der er blevet tilføjet ekstra hardware i form af en ToF-sensor. ToF-sensoren forbedrer målingen af dybde i billeder, så fx portrætbilleder fremstår flottere. Under ToF-sensor ser vi laser-autofokus som på 7T Pro. 

Powerknap, lydstyrkeknapper og Alert Slider sidder alle velkendte steder.

Der går stadig lidt tid inden en OnePlus 8-lancering forventes. OnePlus 7 Pro blev lancereret i maj og det regner vi også med OnePlus 8 bliver.

Konceptbillede af OnePlus 8 lavet udfra ovenstående tegninger. Her ser man hole-punch frontkamera og ToF-sensor på bagsiden.
Konceptbillede af OnePlus 8 lavet udfra ovenstående tegninger. Her ser man hole-punch frontkamera og ToF-sensor på bagsiden.
Foto: @Onleaks
Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies