Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant

Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant

To lækkede billeder af en smartphone fra den kinesiske producent, OPPO, viser en næsten skrottet kant langs skærmkanten.

På en kinesisk hjemmeside er to billeder lækket af en kommende smartphone fra den store elektronikproducent i Kina, OPPO.

Kanten langs skærmen er forsøgt minimeret i mange år blandt producenterne. Senest med Aquos Crystal og Samsung Galaxy S6 Edge med to forskellige bud på, hvordan det skal gøres.

Læs også: OPPO-smartwatch lækket på billeder

Nu kommer OPPO på banen med en tredje løsning, der ligger lidt imellem de to ovenstående. Et nyt patent lækket i samme forbindelse viser en ny metode til at opnå den ganske tynde kant.

På billedet kan man ane en lille kurve langs kanterne. Det er medvirkende til at opnå den tynde kant, idet den afbøjer lyset fra skærmpanelet. Skærmen projiceres over på kanten uden for selve skærmpanelet. Teknologien skjuler dermed den sorte kant, der ofte kan ses uden om et skærmpanel på en smartphone.

Her ses to billeder af den nye smartphone fra OPPO med en absolut minimal kant.
Her ses to billeder af den nye smartphone fra OPPO med en absolut minimal kant.

Sammen med de lækkede billeder går der oplysninger på, at skærmen skulle være 5,5” stor. Designet på den næsten kantløse smartphone adskiller sig ikke meget fra flere af de tidligere OPPO-smartphones. Der er store sammentræk at finde mellem OPPO R5, R3 og R1C og den nye vist frem på billederne.

Læs også: Oppo R5: Tynd som nål, stærk som stål [TEST]

Da det fortsat er sparsomt om oplysninger om OPPO-telefonen, er det også for tidligt at sige, om den overhovedet får sit indtog på det danske marked.

Under alle omstændigheder er OPPO lige på trapperne til at vise en ny, stor innovation frem, som måske kan blive standarden for fremtidige skærmpaneler med tynde kanter.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies