Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket: Se billeder af “iOS in the car”-funktionen

Lækket: Se billeder af “iOS in the car”-funktionen

Udvikler hævder at have aktiveret “iOS in the car”-funktionen før den officielle lancering, og er klar med billeder.

Apple introducerede i sommers verden for deres kommende “iOS in the car”-funktion, der har til hensigt, at forene bilens anlæg med iOS-enhederne. Eddie Cue, der er Apples VP for internet software og services, fortalte også, at adskillige bilproducenter ville starte implementering i 2014.

Ved daværende udviklerkonference viste Eddie Cue også, hvordan funktionen ville komme til at se ud, når bilproducenterne var klar med implementeringen. Nu tyder det dog på, at Apple stadig tweaker udseendet af “iOS in the car”.

Det er udvikleren Steven Througton-Smith, der efter sigende har aktiveret funktionen, og delt billeder af den på Twitter. Det skriver 9To5Mac.

Billederne er i stil med udseendet af iOS 7 generelt, så de fleste kunder vil sikkert føle sig hjemme med brugerfladen. Dog er der tydelige forskelle fra hvad Apple præsenterede på WWDC (World Wide Developer Conference) i sommers, og det vi ser på billederne. 

Selve statusbaren er rykket ud til siden, og kan på den måde give beskueren bedre udsyn over app’en de bruger. Dog kan man undre sig over hvordan Apple så vil løse push-meddelelserne på enheden, der normalt dækker statusbaren i øjeblikket de dukker frem.

Det kunne selvfølgelig være lavet på samme måde som på deres Mac-computere, ved at de glider ind fra siden øverst i højre hjørne, og forsvinder ud igen.

Indtil videre må vi se de lækkede billeder som indikation på, at Apple stadig arbejder på at finpudse funktionen, nøjagtigt som vi har set med de seneste beta-versioner af den kommende iOS 7.1 opdatering.

Kilde: 9To5Mac

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies