Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lækket video afslører Nokia 9 PureView før tid

Lækket video afslører Nokia 9 PureView før tid

En lækket reklamevideo viser den kommende Nokia 9 PureView med hele fem bagkameraer frem i alle detaljer.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Nokia-fans har noget at se frem til, for den næste topmodel fra den tilbagevendte producent er nemlig lige rundt om hjørnet.

Læs også: Nokia 9 Pureview præsenteres i januar

Faktisk er der ikke særlig mange overraskelser tilbage, for en over et minut lang reklamevideo er blevet lækket via hjemmesiden MySmartPrice. I videoen ser man den kommende Nokia 9 PureView med det spektakulære kamerasetup fra nærmest alle vinkler. Dertil afslører videoen en lang række specifikationer.

PureDisplay, trådløs opladning og fingeraftrykslæser i skærmen

Nokia 9 PureView får et design mere eller mindre identisk med det, som tipsteren OnLeaks tidligere kunne afsløre. Den får ifølge videoen en 5,99 tommer stor skærm, som er HDR10-kompatibel. Skærmen har en 2K-opløsning – tidligere rygter peger på 1.440 x 2.960 pixels. Nokia selv kalder skærmen for PureDisplay. I skærmen er der også indbygget en fingeraftrykslæser, så du kan låse skærmen op blot ved at trykke med tommelfingeren på skærmen.

Det mest interessante er naturligvis kameraet – eller nærmere de mange kameraer på bagsiden. Der sidder som bekendt fem af slagsen. De nærmere detaljer om, hvilke sensorer der sidder i, kendes endnu ikke, men Nokia oplyser i videoen, at kameraerne i Nokia 9 PureView kan fange 10 gange mere lys end en traditionel kamerasensor i en smartphone. Nokia fremhæver også, at kameraerne giver billeder med ’utrolig tekstur og detaljegrad’ og med ’forbløffende skarp HDR’.

Læs også: Nokia 9: Ny information om flagskibet dukket op

I videoen ses det også, at det via Google Fotos er muligt at ændre fokuspunktet på billeder taget med Nokia 9 PureView. Dermed har du endnu mere styring end normalt over, hvordan billederne skal se ud – vel at mærke efter billederne er taget. Nokia 9 PureView kommer desuden med gratis, ubegrænset sikkerhedskopiering af fotos og videoer via Google Fotos.

En ny feature i Nokia-mobilen bliver også trådløs opladning via Qi-standarden. Derudover kommer den med Android 9 Pie, og telefonen markedsføres – ligesom Nokias øvrige mobiler – som en Android One-mobil, hvor der loves mindst to års softwareopdateringer.

Nokia 9 PureView kommer med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads, og det bliver med sidste generations Snapdragon 845-processor ombord. Prisen er endnu ukendt, men den ventes at blive præsenteret i slutningen af januar måned.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies