Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lær mere om dine venner med nyt mobilspil

Lær mere om dine venner med nyt mobilspil

Det populære spil EGO har fået en applikation, som kan samle venner og bekendte for at konkurrere om, hvem der kender hinanden bedst - samtidig med man lærer mere om hinanden.

Hvem af dine venner ville sidst melde sig til Paradise Hotel? Hvem har haft de største hjertesorger? Hvem ville tage mobilen i kirken?

Alt det kan du få svar på med en ny applikation. Eller i hvert fald, hvem din vennekreds mener, det er.

Det populære danske spil EGO er nemlig blevet til en applikation - både til Android og iOS.

EGO har blandt andet vundet Guldbrikken som årets spil i 2010, og det handler om, hvor godt deltagerne kender hinanden. Samtidig er der god mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Udvikler Nikolaj Hygebjerg fra Games Inc. synes næsten, at EGO fungerer bedre som app end som brætspil.
Udvikler Nikolaj Hygebjerg fra Games Inc. synes næsten, at EGO fungerer bedre som app end som brætspil.

En social app

Det specielle ved EGO-applikationen er, at i modsætning til andre applikationer - der typisk er for én person, eller hvor man sidder med hver sin mobil og konkurrerer mod hinanden - så er EGO et socialt spil omkring én telefon.

-"Så vidt jeg ved, findes der ingen andre applikationer, der samler folk på denne her måde," siger udvikler Nikolaj Hygebjerg.

Han står i spidsen for Games Inc., der har udviklet EGO-applikationen.

-”Vi er meget spændte på at finde ud af, om grunden til, at der ikke findes den her slags applikationer, er, at vi har fundet på noget helt genialt, eller om der simpelthen bare ikke er interesse for det,” siger han til Mobilsiden.dk.

EGO koster 12 kroner og kan nu hentes i både App Store og Android Market.

Når man har ofret de 12 kroner på applikationen, kan der købes en række special-versioner ‘in app’ - for eksempel en fræk version, én om almen viden eller kønsspecifikke versioner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Designz 14-10-2011 20:49:21

Det er sgu´meget fedt det her. Jeg har prøvet det sammen med nogle venner, og det fungerer bare med at sende telefonen rundt. Og det er totalt grineren med udvidelsen "party" som er udfordringer i fht. druk m.m. til fest...

Spørgsmål: Hvem er parat til at kysse mig? Og vi sidder 4 drenge! Så er det sgu ikke nemt at svare på :o)

Så det kan anbefales !

0 0

Om brug af cookies