Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lærer har sendt frække sms’er til elev

Lærer har sendt frække sms’er til elev

En skolelærer på en fynsk friskole, har sendt intime sms’er til 14 årig elev. Nu melder flere forældre børnene ud af skolen.

Et udpluk af de afsendte sms-beskeder (Foto: Fyens Stiftstidende)
Et udpluk af de afsendte sms-beskeder (Foto: Fyens Stiftstidende)

En skolelærer på Ådalskolen, som er en friskole i Bellinge på Fyn, har gennem længere tid sendt sms-beskeder med seksuelle undertoner til en 14 årig elev, uden skolens ledelse har gjort noget. Det har fået flere forældre til, at melde deres børn ud af skolen.

-”Hør lige.. jeg er godt i stødet, og konen er på job. Hvad ville du gøre?”. Sådan skrev den mandlige lærer blandt andet til den dengang 14 årige pige i 7. klasse. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er to år siden, at sms-beskederne blev sendt, men altså først nu pigen har fået det fortalt til forældrene. Læreren blev meldt til politiet, som ikke gik videre med sagen. Sidenhen har en utryg forældregruppe forsøgt, at få skolens ledelse til at gøre noget – men forgæves.

I et brev til forældre og ansatte kort før skolestart, skrev skolens ledelse, at man trods den ”upassende sms-udveksling” ikke ser nogen grund til, at den pågældende lærer ikke kan fortsætte på skolen.

Det har betydet, at flere forældre meldte deres børn ud af skolen.

Den pågældende lærer har dog selv valgt at sige op, ifølge skoleleder Ole Olsen. Helt samme mening har læreren dog ikke ifølge Fyens Stiftstidende. Han mener ikke, at ansættelsesforholdet er afklaret endnu, og bekræfter at have sendt de frække sms’er, men føler sig renset af politiet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 14-08-2012 14:35:31

Hvad laver den her artikel på mobilsiden, Er det fordi der står SMS i overskriften? Hvor er standarden!!

0 0
David 15-08-2012 10:52:03

Helt enig.. Underligt..

0 0
Om brug af cookies