Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   L’Amour - et fashion statement fra Nokia

L’Amour - et fashion statement fra Nokia

Scenen var sat og stilen lagt; Med rene linier, elegant indretning, men stadig en afslappet loungestemning dannede restaurant Umami i København rammen om Nokias præsentation af deres nye mode mobilkollektion - L´Amour.

Nokia havde i dag inviteret hele pressekorpset til præsentation af deres fashion kollektion: L´Amour og en snak om hvilke designovervejelser der er foretaget i de seneste to år, hvor udviklingsarbejdet har stået på.

Og lad mig sige det med det samme. Dette pressemøde var noget helt specielt – ikke blot på grund af de banebrydende mobiltelefoner i Nokias nye fashion kollektion.

Egentlig var det min kvindelige kollega, der var inviteret til pressefrokost og et smugkig på den nye mode-kollektion. Men grundet anden aktivitet, blev jeg sendt i stedet for.

Jeg havde dog lidt forbehold, idet jeg gik udfra, at jeg nok ikke var den primære målgruppe. Men som Nokias kontaktperson forsikrede mig om, interesserer mænd sig bestemt også for fashion. Og med et åbent sind og i mit mest moderigtige outfit, drog jeg derfor til pressemøde.

Kvindernes hof

Et almindeligt pressemøde inden for mobilbranchen har en meget stor overvægt af journalister af det mandlige køn, men i dag var det absolut omvendt.

Jeg oplevede i dag for første gang et pressemøde, hvor majoriteten af de fremmødte var kvinder. Og lad mig sige det med det samme – der var en hyggelig og uformel stemning, som jeg i høj grad vil tillægge sammensætningen.

Omgivelserne hjalp da også gevaldigt til, at det helt igennem var en hyggelig eftermiddag, hvor den højst interessante og meget lækre japansk/fransk inspirerede mad satte prikken over i’et.

Note til mig selv – det er en utilgivelig fejl, ifølge min kvindelige borddame, at tro, at sushi kun er rå fisk viklet ind i tang.

Fashion eller mobil

Noget der slog mig til dagens pressemøde var, at der blev talt rigtig meget mode mens mobilernes indhold ikke havde den store fokus.

Om produkterne eller sammensætningen af de fremmødte havde skylden for dette, er svært at sige. Men for mig var det meget interessant at høre, hvorledes andre ser på mobiltelefoner, idet jeg normalt har mit fokus på en telefonens funktioner og brugervenlighed.

På et tidspunkt blev samtalen drejet over på, om Nokias nye mobiler var make-up-venlige.

Jeg opdagede til min store overraskelse, at man ved nogle mobiler oplever et reelt problem at tale i mobil med makeup på. Make-up smitter nemlig af på telefonen, og hvis mellemrummet mellem tasterne eller tasterne i sig selv er for dybe, kan det være svært at få den kongeblå øjenskygge af – har vi ikke alle været der?

I samråd blev deltagerne på pressemødet enige om, at tasterne på de nye mobiler i L’Amour kollektionen faktisk er ganske make-up venlige. Mellemrummet mellem tasterne, hvor krigsmalingen normalt sætter sig fast, er meget lille, ligesom tasterne er nemme at tørre af. Det skal dog nævnes, at vi ikke testede telefonernes make-up-venlighed i praksis.

Spændende serie til den moderigtige

Med L’Amour har Nokia skabt en spændende mobilkollektion, som henvender sig til moderigtige mennesker, og som sætter nye standarder inden for sammensmeltningen af mobilteknologi og mode.

Mobiltelefonerne er inspireret af kulturelle kontraster, håndværk og etniske strømninger. De er designet i flotte efterårsfarver og er lavet i naturmaterialer, og der er virkelig kælet for detaljen. For eksempel er dele af 7380 beklædt med ægte læder, hvilket giver en fornemmelse af forkælelse.

Mobilerne kommer i de danske butikker i starten af det nye år, hvor Mobilsiden.dk er klar til test.

Læs også:

- Tre etniske modemobiler fra Nokia - klik her...

- Produkttests af Nokias anden mode kollektion:

  • Nokia 7260 - klik her...
  • Nokia 7270 - klik her...
  • Nokia 7280 - klik her...

  • Forrige artikel Næste artikel

    Få notikationer:

    Læs Mobilsidens debatregler her    Om brug af cookies