Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lån penge fra mobilen!

Lån penge fra mobilen!

Lån 3.000 kr. i 30 dage direkte fra mobilen. Udgift 600 kr. Banker siger til Mobilsiden.dk, at de vil låne pengene ud næsten gratis.

Lån penge via sms. Den mulighed har svenskerne haft siden marts i år, og forretningen går godt – så godt, at firmaet Short Money Services Scandinavia, også overvejer en lancering i Danmark.

Sms-lånene er hurtige. I løbet af 15 minutter kan et par tusinde kroner stå på din bankkonto. Du skal end ikke fortælle noget om din økonomi eller hvad du har tænkt dig at bruge de ekstra penge på.

Selskabet oplyser på deres hjemmeside, at 3.000 svenske kroner kan lånes i 30 dage for 600 svenske kroner i rente. Der kan ikke lånes yderligere penge, før lånet er betalt tilbage.

Kritik af Mobillån

Ikke alle synes de hurtige lån er en fantastisk nyhed.

Den svenske forbrugerstyrelse har forsøgt at stoppe disse lynlån, men uden held. De danske forbrugermyndigheder er, ifølge forskellige kilder, heller ikke begejstrede for ideen. Forbrugerrådet ønsker at få et loft over låneomkostninger, således låneselskaber ikke bare kan forlange hvad de har lyst til i rente.

Lån 3.000 i din bank næsten gratis

Inden du nu kaster dig over et sms-lån, så tag lige telefonen og ring til din bank.

Et par testopkald Mobilsiden.dk har foretaget i dag viser, at hvis du er kunde i forvejen, så er bankerne parate til uden de store omkostninger, at bevilge et overtræk på 3.000 kroner i 30 dage.

Ulempen er så, at banken nok spørger lidt om hvad pengene skal bruges til – omvendt sparer du en farlig masse penge.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

stefan thomsen 15-01-2008 12:42:21

hvordan gør man kan ikke finde ud af at låne de 3000kr

0 0

Om brug af cookies