Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lancering af iPhone 3G S i provinsen

Lancering af iPhone 3G S i provinsen

Salget af den nye iPhone 3G S er blevet skudt i gang i provinsen. Mobilsiden.dk fulgte med, læs her hvordan det gik.

8.54: I Odense var de første fremmødte foran Telia-butikken i gågaden i Odense klokken 7.15, og 8.30 står der nu 6 personer i kø.

3-butikker landet over åbnede her til morgen klokken 8, og butikken i Odense melder her klokken 8.30, at de har solgt omkring 20 iPhones.

Rygterne siger, de skulle have omkring 100 telefoner til salg i Odense - og forventer at kunne melde udsolgt omkring middagstid.

Aalborg har på samme tidspunkt solgt godt 25 eksemplarer af den nye iPhone. 3-butikkerne i henholdsvis Randers og Århus skulle efter sigende kun have solgt 1 eksemplar en halv time efter åbningstid.

9.36: Her klokken 9.30 - en halv time før åbning - er der stadigvæk ingen foran Telenor-butikken i Odense. Men køen vokser stille ved Telia-butikken, hvor der nu står 10, som venter på deres iPhone 3G S.
Den sidste halve time er køen fordoblet, og der er nu omkring 20 mennesker i kø foran Telia butikken i Odense, mens der foran konkurrenten Telenor stadigvæk er tomt.

10.18: Salget er nu godt i gang i alle butikkerne over hele landet, og allerede her klokken 10.18 er der ikke flere iPhone 3G S 32GB i butikken i gågaden i Odense.

11.18: Salget af iPhone 3G S går umiddelbart strygende. Vores meldinger fra Telenor er, at de til deres midnatsarrangement kom af med alle 50 stk. i Field's. Butikken i Bruuns Galleri kom kun af med 27 stk., men havde ligesom i Field's en masse mennesker, der kom og hyggede sig til arrangementet.

11.33: Flere bruger på mobildebat.dk melder også om, at der har været kø ved de forskellige forhandlere rundt om i landet.

På Mobildebat.dk fortæller flere brugere, at de har modtaget mails fra 3's netbutik i nat med svar på forventet leveringstid. Her svinger leveringsdatoerne fra den 6.-22. august.

Kommunikationschef Stine Green Paulsen kan imidlertid ikke give et svar på den problemstilling.

En bruger skriver ligeledes, at 3 ifølge en unavngiven kilde allerede klokken 9 i morges havde over 10.000 reserveringer/bestillinger.

13:07 Meldingen fra Telenor i Odense er de nu har udsolgt, dette tiltrods for det var den butik der imorges ikke stod nogen ventende kunder ved. Telia og 3 var travlt optaget da vi besøgte dem her kort før klokken 13.00. Men det mindede om udsolgt på de snakke der gik.


Vi følger salget løbende dagen igennem ved de tre teleselskaber.

Du kan også følge med på Mobildebat.dk, hvor brugerne selv kommer med deres informationer og oplevelser rundt om i landet. De fortæller blandt andet, hvor og ved hvilken udbyder, de har valgt at købe deres iPhone 3G S.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies