Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Landmænd vil ikke betale for godt bredbånd

Landmænd vil ikke betale for godt bredbånd

Der lurer et bredbåndsoprør på landet, og telebranchen svarer igen med, at landmændene ikke vil betale for gode bredbåndsforbindelser.

Foto: BayerCropScience

Skyline-konkursen har gjort at landmænd, landbrugsorganisationer og politikere nærmest har stået i kø for at råbe højest om de dårlige bredbåndsforbindelser der er i de danske yderområder.

Telebranchen maner dog til besindighed nu, og opfordrer til en mere nuanceret debat. Landmændenes bredbåndsproblemer skyldes blandt andet også, at de ikke vil betale penge for at sikre en god bredbåndsforbindelse, lyder det fra teleselskabernes brancheforening Telekommunikationsindustrien.

-”Sagen er, at de landmænd, der driver en virksomhed, har mulighed for at få etableret en god internetforbindelse. Det handler snarere om, at man ikke vil betale det, det koster,” lyder det fra Jacob Willer, som er fra Telekommunikationsindustrien.

-”Hvis det at have adgang til internettet er forretningskritisk, må man betragte det som en investering,” slutter han.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rolfiboy 18-07-2012 12:19:40

Der er vel ikke noget nyt i at landet største bistandklienter ikke vil betale det det koster.

0 0
Mikael 19-07-2012 08:03:28

Hold da fast en idiotisk kommentar.
Læs dog mellem linjerne: Teleselskaberne vil have skyhøje priser for, hvad der koster en slik i byerne. (er klar over, at befolkningstætheden er større i byerne og BB derfor billigere at tilbyde for udbyderne).
Det kan vel sammenlignes med, at der skal uddeles post over hele landet og til samme pris. Ingen grund til, at nogen skal forfordeles.

0 0

Om brug af cookies