Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Landmændenes personlige SMS-tjeneste

Landmændenes personlige SMS-tjeneste

Kvinder har vores eget mobilselskab. Det samme har bøsser og lesbiske. Nu får landmændene deres helt egen SMS service, som oplyser om tilbud på korn og gødning.

Landmændene har fået deres helt egen mobilservice. Nu kan de få tilbud på foder og gødning direkte på mobilen.
Landmændene har fået deres helt egen mobilservice. Nu kan de få tilbud på foder og gødning direkte på mobilen.

Producenterne er begyndt at lancere mobiltelefoner, som henvender sig til forskellige segmenter i befolkningen. Det samme gælder for mobilselskaberne, som er begyndt at se ideen i at målrette deres produkter et særligt segment.

Noget kunne tyde på, at der også kan være en forretning i at tilbyde specifikke SMS services til bestemte grupper i befolkningen. I alt fald har landmænd landet over nu fået deres helt egen af slagsen.

Målet med denne SMS service til landmændene er at oplyse om gode tilbud på korn, foderstoffer og gødning direkte på mobilen. Det kan spare landmændene for både tid, penge og ikke mindst mange ærgrelser.

”Mange landmænd har givet udtryk for, at "hvis de bare havde vidst det", så havde de købt. Prisinformationerne er med andre ord penge værd, og nu giver vi vore kunder muligheden for at slå til på det helt rigtige tidspunkt”. Sådan skriver manden bag den nye service, Poul Strandmark fra Agro Bizz i Odense, i en pressemeddelelse i dag.

Det er naturligvis også meningen, at Agro Bizz skal have noget ud af at tilbyde denne SMS tjenste til landmændene. Og holdningen er den, at SMS tjenesten skal fastholde kunderne og sikre, at de også placerer deres næste ordre hos Agro Bizz.

Hvis en landmand får et tilbud på mobilen, som han finder interessant, kan han med det samme besvare den SMS, han har fået tilsendt. Heri kan han skrive, hvor meget han ønsker at købe og hvornår det skal leveres. Bestillingerne går direkte ind på en computer fra Agro Bizz fra landmændenes respektive mobilselskaber.

Den nye SMS service til landmændene er gratis, og der er ingen købspligt. Den eneste omkostning er den almindelige SMS takst.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies