Lange udsigter til mobilsnak i luften

Selv om der er blevet givet et ja i EU til mobilsnak på fly, kan der gå lang tid, før det i praksis bliver muligt.

Lange udsigter til mobilsnak i luften

EU-kommissionen har givet grønt lys for snak i mobilen i luften over 3000 meters højde, men derfor må vi danskere alligevel væbne os med tålmodighed.

Ritzau oplyser, at SAS stadig kun er i overvejelsesfasen. Pressechef i SAS Danmark, Mikkel Thrane siger, at der endnu ikke er truffet en endelig beslutning, men at man overvejer, at indføre det som en service for passagerne.

Lavprisselskabet Sterling overvejer også mobiltelefoni under flyrejsen, selv om der stadig er langt til implementeringen af tilbuddet. Michael T. Hansen, kommerciel direktør for Sterling siger til Ritzau, at selv om EU har givet grønt lys for mobilsamtaler under flyrejsen, så er det endnu ikke teknisk muligt. Der skal først installeres nogle bokse, som kan sende mobilsignalerne videre.

Ikke alle tager imod åbningen fra EU med åbne arme. Det britiske lavprisselskab EasyJet har besluttet, at fastholde forbuddet mod mobiltelefoni af hensyn til de øvrige passagerer.

Sidste tilføjelse til sagen

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 27/3/2008 kom der flere nuancer om emnet med en artikel der tunede ind på TDC klar med omfangsrig flat rate – Forstættelsen i sagen kan læses her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om mobilabonnement..