Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Langsom SMS-nyhedstjeneste fra TV 2

Langsom SMS-nyhedstjeneste fra TV 2

TV 2 er ikke de hurtigste på SMS-tasterne til at få leveret 'Breaking News' til læserne, viser en undersøgelse af fire mediers SMS-service.

Mediesitet Mediawatch.dk har testet Breaking News tjenesten fra fire store danske nyhedstjenester. DR, TV 2, Ekstra Bladet og Jyllands-Postens nyheds-SMS'er er blevet sat under lup.

DR bruger flittigst Breaking News funktionen, og sender flest sms'er ud til brugerne. Af de 143 SMS'er, som Mediawatch modtog i løbet af de fire uger, kom de 57 fra DR. 51 kom fra TV 2, 19 fra Jyllands-Posten og 16 fra Ekstra Bladet.

Men selvom TV 2 fik sendt mange SMS'er afsted lod de mange SMS'er vente på sig. Kun to gange nåede Breaking News-SMS'en ud inden for et kvarter efter nyheden var at læse på tv2.dk. I 96 procent af tilfældene tog det altså TV2 mere end et kvarter at sende SMS'en.

For eksempel var TV 2 to timer og 44 minutter om at sende nyheden om Caroline Wozniackis finaleplads i US Open ud, mens Ekstra Bladet og Jyllands-Posten kun brugte henholdsvis 17 og seks minutter på at få nyheden ud per SMS.

Ekstra Bladet næstdårligst

DR's SMS'er kom frem på mindre end et kvarter i 80 procent af tilfældene, mens Jyllands-Posten kun skal bruge ti minutter 89 procent af gangene, de sender en SMS ud.

Ekstra Bladet fik den tvivlsomme ære af en tredjeplads - kun 37,5 procent af gangene fik se sendt SMS'en indenfor et kvarter.

Undersøgelsen viste desuden, at man skal være tilmeldt flere nyhedstjenester, hvis man vil være sikker på at være nyheds-opdateret. Kun fire gange i løbet af de fire uger sendte alle fire medier en SMS om den samme nyhed.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies