Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lås mobilen op med digital tatovering

Lås mobilen op med digital tatovering

Vi låser mobilen op 39 gange hver dag, og det tager i snit 2,3 sekunder. Digital Tattoo skal fremover give dig dine 89,7 sekunder tilbage.

Ifølge Motorolas blog spilder vi i gennemsnit 89,7 sekunder dagligt, når vi låser mobilen op. Men nu er det slut med tidskrævende, oldnordiske låsemekanismer som fingeraftryk, pin-koder eller ansigtsgenkendelse, for Motorola og VivaLnc Inc. lancerer et lille kobbermærke som helt kan omgå disse oplåsningsritualer.

I stedet skal den 0,16 mm tynde snyde-tattoo klæbes til en relevant legemsdel, føres op til telefonen - og tivoli åbner.

Den digitale tatovering anvender VivaLnk’s eSkin-teknologi til at printe en ultratynd NFC-chip på et fleksibelt og slidstærkt underlag. Mærket fylder ikke mere end en to-krone og er designet til at kunne følge med en aktiv livstil.

VivaLnk lover, at limen som fastholder mærkatet klistrer i fem dage, og kan modstå brusebad, svømme- og løbeture. Skulle man fortryde sit ’implantat’ kan tattooet klæbes af før tid, ligesom et plaster.

I første omgang er det kun Motorolas flagskib, Moto X, der vil virke i samspil med op til fem forskellige tatoveringer. Rækkevidden er på 10mm.

VivaLnk ’Digital Tattoo’ koster 10$ (ca. 60 kr.) for 10 styk, eller omtrent en måneds forbrug. Du kan bestille dit VivaLnk ’Digital Tattoo’ her.Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Don S R 24-07-2014 07:38:55

Ha ha ha.... Aprilsnar! :) Det må det da være - hvem, i deres rette sind, betaler 60 kr. om mdr. for at oplåse deres mobil med et klistermærke på huden!!

3 1

Om brug af cookies