Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lav dine egne lækre konditorkager

Lav dine egne lækre konditorkager

Få hjælp af en applikation, til iPhone og iPad, til at lave lækre konditorkager – blandt andet til barnedåb og konfirmation.

Flot kage (Kilde: Petitfour.dk)
Flot kage (Kilde: Petitfour.dk)

De første danske applikationer, PetitFour, som indeholder lækre kageopskrifter og en instruktionsvideo til hvordan kagerne laves – ned til mindste detalje – er nu klar til download. 

Du kan i applikationen se, hvordan alt fra bryllups-, barnedåbs, jordbærkager og meget andet laves. Så nu er det muligt for alle, at se konditorhåndværket blive udført og efterfølgende lave kagerne selv bagefter.

Alle kagerne kan laves uden specielle konditor køkkenredskaber, samt ved at bruge helt almindelige ingredienser der kan købes i de lokale dagligvarebutikker.

Bag applikationen er, Susanne Gervø, som er uddannet bager og har haft eget konditori i 14 år. Hun vil nu forsøge at udbrede kendskabet til hendes fag og håndværk via indhold i applikationer.

Der findes en gratis version til iPhone og iPad, som har færre opskrifter og videoer end betalingsversionerne.

Du kan downloade gratisversionerne til iPhone her, samt til iPad her.

Betalingsversionerne hedder henholdsvis Petitfour 1 og 2, og der findes flere tips og videoer – eksempelvis flere forskellige bryllupskager, overflødighedshorn og meget andet.

Download Petitfour 1 til iPhone og iPad til 45 kroner i Apples App Store.

Download Petitfour 2 til iPhone og iPad til 45 kroner i Apples App Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frederiksen 06-05-2013 21:14:13

Jeg skulle have købt en Ipad.....

0 0

Om brug af cookies