Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lav dit eget personlige cover med Google Live Cases

Lav dit eget personlige cover med Google Live Cases

Google lancerer Live Cases til Nexus-telefonerne 6, 5X og 6P, så du kan give din smartphone dit helt personlige præg med eget baggrundsbillede.

Foto: Google.com

I en tid hvor smartphones i bund og grund ligner hinanden med samme simple formfaktor og hvor der ofte føjes et simpelt cover ovenpå mener Google, at din smartphone trænger til friske farver og et mere personligt præg.

Derfor lancerer it-giganten de såkaldte Live Cases, som i bund og grund er et almindeligt cover udført i polykarbonat. I stedet for blot at være gennemsigtigt, sort, hvidt eller en anden farve kan du med disse selv vælge, hvordan coveret skal tage sig ud.

Læs også: Her er de bedste covers til Samsung Galaxy S7 [WEB-TV]

Det foregår på Google Store, men desværre er det nye case kun til salg i USA og muligt at købe til Nexus 6, Nexus 5X og Nexus 6P. Koncetet er dog stadig ganske interessant, da du blot vælger at uploade et baggrundsbillede via værktøjet, og dertil kan du tilføje effekter såsom forskellige nuancer, striber og kontrast - eller beholde originalen. Du kan endda også vælge dit helt eget sted på Google Maps som baggrund med de samme effekter, som giver nogle ganske unikke covers.

Det specielle case byder på flere smarte funktioner. En NFC-chip i coveret gør det nemlig muligt at føre coverets bagrundebillede automatisk over som baggrund på din hjemmeskærm. Hvis du skifter cover med et andet motiv på, gør baggrunden på din hjemmeskærm det samme.

Der er ingen grænser for, hvordan et Google Live Case kan se ud.
Der er ingen grænser for, hvordan et Google Live Case kan se ud.
Foto: Google.com

Smart genvejsknap gemmer sig på bagsiden

Som om det ikke skulle være nok, kan du tilmed udføre smarte genvejshandlinger med en lille knap, der er at finde på bagsiden. Med den officielle Live Case-app kan du vælge, hvad der skal ske, når du trykker på knappen, eksempelvis at tænde/slukke for lommelygten eller Wi-Fi eller at åbne en specifik app– mulighederne er mange.

Det smarte og personlige case kan købes for en pris på $35, hvilket er direkte omsat til 230 kroner. Du kan som bekendt ikke købe det uden for USA på nuværende tidspunkt, og det vides endnu ikke, om det vil brede sig til andre lande i den kommende tid.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies