Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lave minutpriser giver større forvirring

Lave minutpriser giver større forvirring

Priserne på samtaler og data presses hele tiden. Det giver større konkurrence og større forvirring.

Priserne på samtale og data presses hele tiden, og selskaberne kæmper på kreativ vis om, at tilbyde de mest fordelagtige abonnementer.

Men de mange tilbud og skræddersyede abonnementer til specielle målgrupper, som pensionister og studerende, er med til at forvirre billedet og gøre markedet mere ugennemsigtigt.

Vi har tidligere på Mobilsiden.dk skrevet om erhvervs- og vækstminister Ole Sohn, der følte sig rundtosset over priserne på mobilmarkedet og krævede en oprydning.

Men det ser ikke ud til at ændre sig lige foreløbig. Torben Rune fra Netplan, siger til Computer World, at der næsten er konstant priskrig på mobilmarkedet og at vi endnu har meget i vente på det danske marked.

"Der er ingen tvivl om, at det bliver endnu mere grumset. Set i et internationalt lys har de danske abonnements-forhold været ganske overskuelige, men det vi er ved at få nu, er nogle af de 'opfindelser' på salgssiden, som man har set i Spanien, Italien eller uden for Europas grænser. Der er masser, masser af ting i vente" siger Torben Rune til Computer World.

Han hentyder til abonnementer, hvor man blandt andet kan købe rigtige varer for taletidskroner eller få sat ekstra penge ind på taletidskontoen, når abonnenter fra fremmede teleselskaber ringer til en.

"Det gør det rigtig svært at regne minutprisen ud" siger Torben Rune.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 07-03-2012 11:59:09

Jeg kan undre mig over vi næsten dagligt læser om billige østeuropæiske arbejdere i Danmark, det for ingen penge knokler dagligt.

Det burde give mange østeuropæiske selskaber en rigtigt god mulighed for at trænge ind på det danske telemarked, med langt lavere priser til forbrugerne på både samtale og datatrafik.

Det ville også give en bedre og mere reel prissætning på disse produkter.

0 0

Om brug af cookies