LED armbånd der viser dine sms’er som rullende tekst

LinkMe er et smart armbånd som kommunikerer med din mobiltelefon og kan vise alt fra sms'er til alarmer i rullende tekst på armbåndet.

LED armbånd der viser dine sms’er som rullende tekst

LED armbånd der viser dine sms’er som rullende tekst

LinkMe er et LED armbånd der forbindes til din smartphone via bluetooth og som kan vise sms’er og statusopdateringer fra sociale medier fra din telefon i rullende tekstformat.

Både smarte ure og armbånd har den åbenlyse fordel, at man kan blive opdateret på hvad der sker, uden at skulle hive sin telefon frem, men for folk som enten ikke går med ur eller ganske enkelt ikke syntes om designet, kan et armbånd være et alternativ.

LinkMe – et kickstarter projekt

Ligesom Pebble er LinkMe et projekt som kendes fra kickstarter (og som kører denne måned ud vel og mærke).

Teksten på LinkMe kan enten vises i rød eller blå, og alverdens tekst kan vises på armbåndet, sms’er, statusopdateringer, personlige huske-noter alarmer med mere.

Funktionaliteten på et LinkMe armbånd kan selvfølgelig ikke matche et smart-ur, men ikke desto mindre kan LinkMe fungere som alternativ.
Ønsker du et LinkMe armbånd som en af de første, kan projektet støttes med mindst 99 dollars (cirka 506,- kroner) med forventet levering til august.

Deres kickstarter hjemmeside kan ses her, hvor der også er en videopræsentation af LinkMe

Læs også:

Samsung chef: vi arbejder på et smartphone ur
Det smarte ur Pebble er klar i januar
Rygte: Apple laver et bluetooth smart-ur