Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Ledende chef for Windows Phone skifter til Amazon

Ledende chef for Windows Phone skifter til Amazon

Brandon Watson, der har været Microsofts ansvarlige for, at få udviklere til, at lave apps til Windows Phone skifter til Amazon.

Microsoft bekræfter at Brandon Watson, der har været ansvarlig for, at få udviklere til at producere apps til Windows Phone, stopper i Microsoft, skriver ZDNet.

Brandon Watson skal i stedet arbejde for Amazon, hvor hans job bliver at udvikle apps til Amazon Kindle. Brandon Watson har aldrig lagt skjul på, at han var vild med Amazons e-reader Kindle.

Tilbage i 2009 udtalte Watson til New York Times, at han var vild med Amazons Kindle, og at han var begyndt at læse meget mere, efter han havde købt en.

Watson er endnu en af en række ledende profiler, der forlader eller bliver skiftet ud i Microsoft. I sidste måned blev Andy Lees skiftet ud som leder af Microsofts Mobile Division. Andy Lees er dog stadig ansat i Microsoft.


Kilde: ZDNet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 06-02-2012 12:50:40

Han blev ansat i en midlertidig stilling og nu mener MS så at han har gjort sit arbejde færdig - og hvis man ser på hvilke apps der er på WP nu, kontra for et halvt år siden, ja så er WP helt klart blevet meget mere interessant!
Jeg har haft Nokia Lumia 800 på prøve og må sige at det var et meget positivt bekendtskab og app store vokser jo hele tiden med gode apps.

Han skulle få market place til at vokse, og det har da gjort ret godt.

0 0
Thomas 06-02-2012 10:59:25

Der skal vist kigges lidt på grammatikken i første afsnit :-)

I øvrigt skal han ikke udvikle apps til Kinde. Han skal nok nærmere holde styr på udgivelser af Kindle-apps til forskellige platforme.

0 0
Nikolaj 06-02-2012 12:30:47

Der er da bare en indskudt sætning, i den allerede indskudt sætning, som ikke helt er markeret korrekt med kommaer ;o)

0 0
Thomas 06-02-2012 13:06:31

Ja, det ser skidt ud. Jeg kan dog se, at han har rettet "at producerer" til "at producere". Det er da en begyndelse :)

0 0

Om brug af cookies