Ledende chef for Windows Phone skifter til Amazon

Brandon Watson, der har været Microsofts ansvarlige for, at få udviklere til, at lave apps til Windows Phone skifter til Amazon.

Ledende chef for Windows Phone skifter til Amazon

Microsoft bekræfter at Brandon Watson, der har været ansvarlig for, at få udviklere til at producere apps til Windows Phone, stopper i Microsoft, skriver ZDNet.

Brandon Watson skal i stedet arbejde for Amazon, hvor hans job bliver at udvikle apps til Amazon Kindle. Brandon Watson har aldrig lagt skjul på, at han var vild med Amazons e-reader Kindle.

Tilbage i 2009 udtalte Watson til New York Times, at han var vild med Amazons Kindle, og at han var begyndt at læse meget mere, efter han havde købt en.

Watson er endnu en af en række ledende profiler, der forlader eller bliver skiftet ud i Microsoft. I sidste måned blev Andy Lees skiftet ud som leder af Microsofts Mobile Division. Andy Lees er dog stadig ansat i Microsoft.

Kilde: ZDNet

Opfølgning af sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden gik et skridt videre. 30/9/2011 postede redaktionen en ny vinkel med sagen om Amazon lancerer gennemført Android Kindle – Læs mere her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Amazon” finder du her..