Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Legendariske pokémoner bliver fjernet fra brugerne

Legendariske pokémoner bliver fjernet fra brugerne

Efter det er kommet frem, at flere legendariske pokémoner er blevet fanget af spillere i Pokémon GO, har skaberne bag nu trukket dem tilbage igen.

Der har i den seneste tid været en del kritik af Niantics, skaberne af Pokémon GO, nye opdateringen, der bl.a. har gjort det svære at spore og finde pokémoner. Men det er ikke det eneste, der er blevet taget ud af spillet.

Ifølge gamer-websitet IGN vil Niantic Labs nu også fjerne de “legendariske pokémoner", som enkelte heldige brugere ellers har fået fingrene i. Udviklerne forklarer, at nogle af de legandariske pokémoner ved en fejl er sluppet ud, og dem trækker de nu tilbage fra de brugere, der ellers troede de havde været utrolig heldige.

Se også: Pokémon GO: Flere nye funktioner på vej

Til IGN udtalte de således: “Vi har for nyligt opdaget at et par enkelte legendariske pokémoner har sneget sig ind på et par konti, som de ikke burde være på. For at opretholde spillets integritet og som et symbol på retfærdighed, har vi diskuteret situationen og valgt at fjerne de legendariske pokémoner fra trænernes konti.”

Det at skaberne bag spillet ligefrem går ud og trækker ting tilbage fra brugerne er i sig selv ret opsigtsvækkende, men lige så interessant er det, hvad tilbagetrækningen også betyder.

Der har nemlig længe været spekulationer om, hvorvidt de legendariske pokémoner virkelig fandtes i spilet, men nu ved vi fra officiel hånd, at der virkelig har lusket nogle af de yderst sjældne poké-monstre rundt.

Især en fyr fra Ohio, der går under brugernavnet Kaitcovey, har længe påstået, at han skulle have fået den sjældne pokémon Articuno direkte fra Niantic, efter at han hjalp med at finde en stor fejl i spillet.

Læs også: Pokémon GO: Den ultimative guide med tips og tricks

Så meget tyder på, at han hele tiden, trods de fleste andres skepsis, har haft ret. Men ikke desto mindre er altså også han nu blevet en pokémon fattigere.

Men pokémoner af legendarisk grad er dog ikke det eneste, vi må se langt efter. Nu har skaberne bag også formået at fjerne enhver form for tracking-service til at spore pokémoner, bl.a Pokévision og senest Smart Poké 2.

Mange brugere forventer nu meget af udviklerne i den næste opdatering, så det igen bliver muligt, på én eller anden måde at fange flere og mere specielle pokémoner i spillet. Ellers, ja så er der nok mange brugere, der, ligesom de legendariske pokémoner, vil forsvinde væk fra Pokémon GO.

Se også: Pokémon GO: 75 millioner downloads - Nyt tilbehør på vej

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies