Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lenovo: Ashton Kutcher er designeren bag kommende mobil-lineup

Lenovo: Ashton Kutcher er designeren bag kommende mobil-lineup

Ifølge techgiganten selv så er skuespilleren ikke blot en kransekagefigur på kommende lineup af Lenovo-mobiler.

Billede: Ashton Kutcher med Lenovos Yoga tablet.
Billede: Ashton Kutcher med Lenovos Yoga tablet.

Skuespilleren der agerede Apple-guruen i filmen “Jobs”, er tilsyneladende oprigtig interesseret i moderne teknologi, der kan gør livet smartere. 

Lenovo præsenterer Yoga 10 HD+

I oktober blev han ansat af Lenovo som produktingenør for at udvikle og promovere virksomhedens Yoga tablets, der må siges at have et alternativt men yderst funktionelt design. Ifølge Lenovo’s Chief Marketing Officer David Roman, så er Kutcher designeren bag en ny serie “special-editon” smartphones for virksomheden. Det skriver Recode.

Lenovo Yoga 10HD+ byder også på opgraderet tastatur

"Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed for teknologi og design, der gør livet bedre. Jeg kan ikke vente med hjælpe Lenovo til at udvikle fremtidens mobile computer-produkter” sagde Kutcher ved offentliggørelsen af ansættelsen i oktober.

Lenovos nye mobile lineup gælder ikke europæerne 

David Roman har til Recode fortalt, at Kutcher mere er bag selve brugeroplevelsen af de nye smartphones, end selve designaspektet. Dog påpeger han, at Kutcher rent faktisk er ingenør-uddannet, inden han forlod universitetet, for at jagte en model-karriere. Han er desuden medstifter af A-Grade Investments, der tidligere har investeret i kendte virksomheder så som: Foursquare, Airbnb og Uber.

Kilde: Recode.

 
 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies