Lenovo: Ashton Kutcher er designeren bag kommende mobil-lineup

Ifølge techgiganten selv så er skuespilleren ikke blot en kransekagefigur på kommende lineup af Lenovo-mobiler.

Lenovo: Ashton Kutcher er designeren bag kommende mobil-lineup

Skuespilleren der agerede Apple-guruen i filmen “Jobs”, er tilsyneladende oprigtig interesseret i moderne teknologi, der kan gør livet smartere. 

Lenovo præsenterer Yoga 10 HD+

I oktober blev han ansat af Lenovo som produktingenør for at udvikle og promovere virksomhedens Yoga tablets, der må siges at have et alternativt men yderst funktionelt design. Ifølge Lenovo’s Chief Marketing Officer David Roman, så er Kutcher designeren bag en ny serie “special-editon” smartphones for virksomheden. Det skriver Recode.

Lenovo Yoga 10HD+ byder også på opgraderet tastatur

“Dette partnerskab med Lenovo samler min kærlighed for teknologi og design, der gør livet bedre. Jeg kan ikke vente med hjælpe Lenovo til at udvikle fremtidens mobile computer-produkter” sagde Kutcher ved offentliggørelsen af ansættelsen i oktober.

Lenovos nye mobile lineup gælder ikke europæerne 

David Roman har til Recode fortalt, at Kutcher mere er bag selve brugeroplevelsen af de nye smartphones, end selve designaspektet. Dog påpeger han, at Kutcher rent faktisk er ingenør-uddannet, inden han forlod universitetet, for at jagte en model-karriere. Han er desuden medstifter af A-Grade Investments, der tidligere har investeret i kendte virksomheder så som: Foursquare, Airbnb og Uber.

Kilde: Recode.

 
 

Mere til sagen

Vi følger op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 26/2/2014 kørte vi sagen om Mobilnet kræver milliardinvesteringer globalt – Næste artikel om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.