Lenovo lader dig skrive med alt på ny tablet

CES2015: Der var nye produkter fra Lenovo, men det måske mest spændende er, at du kan bruge en blyant som stylus

Lenovo lader dig skrive med alt på ny tablet

Hvis du skal skrive på din touch-skærm, så skal du bruge din finger, eller også må du ud og investere i en speciel pen eller stylus. Sådan er det ikke længere med Lenovos AnyPen-teknologi, der lader dig skrive på en touchskærm med alt med en grafit- eller metal-spids.

Det betyder altså, at du kan tage din helt almindelige blyant og så ellers skrive løs på touchskærmen. Det er især en fordel, hvis man skal skrive noter ned, og der ikke er så meget plads at give af.

Læs også: Lenovos indtjening stiger og de bliver verdens fjerdestørste mobilproducent

Teknologien kommer sammen med Yoga Tablet 2, der er en 8” Windows 8,1-tablet, og som bliver seneste medlem af Lenovo Yoga 2-familien.

Lenovo kunne også præsentere de to Android-tablets Tab 2 A7-10 og A7-30. De to er næsten identiske, bortset fra 3G i A7-30, der også har 16GB lagerplads mod 8GB i A7-10 og en lidt bedre processor. Begge modellers processor er fra MediaTek med 4 kerner på 1,3GHz, og begge modeller har også 1GB RAM.

Sammen med de nye tablets viste Lenovo også flere laptops i Yoga-serien frem, i form af både Lenovo Yoga 3, der nu findes i både en 11”- og 14” udgave og så ThinkPad Yoga. ThinkPad Yoga kan nu fås i både 12”, 14” og 15”.

Der er endnu ingen europæiske priser eller tilgængelighed på plads endnu.

Seneste nyt

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden fulgte op på historien. Efterfølgende d. 27/12/2014 publicerede vi en artikel omkring temaet Nokia N1-tablet klar 7. januar – Tjek artiklen her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Tablet..