Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lenovo-telefoner bliver til Motorola-mobiler

Lenovo-telefoner bliver til Motorola-mobiler

Lenovo sadler om ved at droppe Lenovo-brandet til deres mobiltelefoner - frem over vil de høre under Motorola-mærket.

I fremtiden vil du kunne se det velkendte Motorola-logo på langt flere telefoner omkring dig. Det sker fordi Lenovo, som opkøbte amerikanske Motorola i januar 2014, frem over vil markedsføre alle Lenovo-telefoner under Motorola-brandet.

Skiftet vil samtidig stikke dybere end bare en navneforandring, men lægger kimen til en større integration mellem Motorolas og Lenovos mobil-afdeling.

I et interview med Interface News, forklarer direktør for Lenovo Mobile, Chen Xudong, trækket: ”Alt fra organisationens struktur til produktporteføljen og brandet vil gradvist blive inkorporeret i Motorola”

Læs også: Motorola Moto G (3rd) - Gennemført lavpristelefon [TEST]

Motorolas og Lenovos telefoner vil alle ryge under Motorola-brandet
Motorolas og Lenovos telefoner vil alle ryge under Motorola-brandet

Motorola bestemmer

For Chen Xudong er planen samtidig at giver flere beføjelser til ledelsen i Motorola. Således vil det blive Motorola-ansatte der vil indtage størstedelen af topposterne i det nye selskab.

Omstruktureringen sker i lyset af en Lenovo-gruppe, der har haft svært ved at mønstre et positivt resultat i de seneste kvartaler. Sidste kvartalsregnskabmåtte Lenovos mobil-afdeling tegne sig for et tab på over 1,9 milliarder kroner.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies