Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lenovo Thinkpad tablet med Android

Lenovo Thinkpad tablet med Android

Lenovo annoncerer i dag deres solide ThinkPad Tablet til erhvervslivet, og her er endelig en leverandør der ikke starter med et prisskilt på 7000 kroner.

Nu går Lenovo også ind på markedet for Android tabletcomputere, med denne nye Thinkpad Tablet målrettet den professionelle anvendelse.

Den nye tablet har NVIDIA Tegra 2 dual-core mobilprocessorer, der giver mange muligheder for multitasking, hurtigere webbrowsing med indbygget Adobe Flash Player, gaming i konsol-kvalitet samt et lavt strømforbrug for længere batteritid.

Skærmen er WXGA (1280x800) IPS display, der giver en betragtningsvinkel op til 178 grader. Glasset er det hårdføre "Gorilla Glass", for god beskyttelse mod ridser.

Tablet-computeren leveres med Android 3.1, hvor Lenovo leverer både backend integration og "zero touch deployment". Så her er en tabletcomputer der kan bruges af virksomheder, som en del af et fælles system, og ikke kun er en individuel mobil enhed.

Der er indbygget anti-tyveri funktioner, hvor tabletcomputeren kan gøres ubrugelig via fjernstyring, hvis den mistes eller stjæles. Lenovo tilbyder også indbygget kryptering, både af data på tablet enheden og SD kort anvendt på den.

Udover SD kortlæser er der USB og HDMI tilslutninger.

ThinkPad Tablet er tilgængelig i september. Den vejledende udsalgspris ligger mellem 3.425 DKK og 4.690 DKK afhængig af konfiguration.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Andreas 20-07-2011 17:58:54

Nu er jeg næsten "thinkpad fanboy", men håber virkeligt ikke de ødelægger "think" brandet. Det har bare at blive en "gold quality" tablet!

Jeg vil nødigt se glossy skærm..

Hvis den lever op til sit navn - me want!

0 0
Bo Belkov 20-07-2011 17:40:47

Må nok indrømme at mit første indtryk jeg fik af den, som den er vist på billedet, så virker den store og klodset. Men det skyldes nu nok jeg heller vil have en 7" eller 8" frem for en så stor og klodset tablet som denne her.

0 0
Bo Belkov 20-07-2011 17:35:56

Må nok indrømme at mit første indtryk jeg fik af den, som den er vist på billedet, så virker den store og klodset. Men det skyldes nu nok jeg heller vil have en 7" eller 81wwwwwwq

0 0

Om brug af cookies