Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Lenovo vil købe BlackBerry

Lenovo vil købe BlackBerry

BlackBerry har haft en hård tid de senere år, og samtidig vil Lenovo gerne mere ind i mobilbranchen

Canadiske BlackBerry har for ikke så længe siden fået en ny chef, som faktisk har formået at stoppe blødningen hos et firma i krise. Ikke desto mindre, så er der snak i krogene om, at BlackBerry kan blive solgt til kinesiske Lenovo.

Læs også: Lenovo er for alvor en smartphonemager

Sidstnævnte er allerede ved at bide sig fast i et mobilmarked, hvor der er mange konkurrenter, men BlackBerrys erfaring og knowhow vil stadig være værdifuldt for kineserne.

Kilder fortæller mediet Benzinga.com, at Lenovo kan være klar med et reelt bud på BlackBerry så tidligt som næste uge.

Ikke første gang

BlackBerry har tidligere været sendt på andre hænder på grund af firmaets dårlige økonomiske situation. Sidste år blev BlackBerry sat i forbindelse med en lang række af firmaer, der skulle stå klar med et bud.

Læs også: BlackBerry afbryder salg og udskifter direktøren

Lenovo var faktisk også et af dem på det tidspunkt. Det forlyder dog, at den canadiske regering dengang sagde nej til et bud fra Lenovo. Canadierne ville ikke acceptere kinesiske ejere på grund af sikkerhedsbekymringer.

Om regeringen også vil gribe ind denne gang er ikke sikkert, men med BlackBerrys positive kurve på den økonomiske front, har BlackBerrys folk noget mere at forhandle med i et eventuelt salg.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies