Lenovos indtjening stiger og de bliver verdens fjerdestørste mobilproducent

Lenovo har det godt for tiden, kravlet op som fjerdestørste mobilproducent og deres indtjening er steget med knap 20 procent.

Lenovos indtjening stiger og de bliver verdens fjerdestørste mobilproducent

Lenovo er verdens største producent af personlige computere, men også deres mobilafdeling er i den grad på vej frem. Hele Lenovo har i det foregående kvartal set deres indtjening stige med intet mindre end 19 procent til 262,1 millioner dollars. Stigningen skyldes et øget salg af smartphones og computere hvor Lenovo i begge markeder har taget yderligere markedsandele.

Også omsætningen har fået et nøk opad, en stigning på 7 procent til 10,48 milliarder dollars. I en pressemeddelelse fortæller direktør Yuanqing Yang at “Lenovo havde endnu et stærkt kvartal hvor vi så fantastiske stigninger i markedsandele og indtjening”.

Også på smartphone siden er Lenovo med blandt toppen, de har formået at kravle op til LG og er nu på en delt (tal bygges på IDC som erklærer det for uafgjort når der er mindre end 0.1 procent forskel) fjerdeplads hvad angår antallet af solgte smartphones globalt.

Lenovo formåede at sælge 16,9 millioner telefoner i kvartalet, specielt på deres hjemmemarked er de populære, men med opkøbet af Motorola får de nu også en fod indenfor på det amerikanske marked.

Kilde: Android Central

Mere om temaet

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden fortsatte historien. 8/11/2014 kom den efterfølgende historie med en artikel om Android infografik fejrer 7 års historie – Læs fortsættelsen her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.