Leverancer af iPhone 5 stjålet fra postbiler

Apples iPhone 5 er populær, også hos de kriminelle. To gange har der været indbrud i postbiler, der skulle levere telefoner til forretningerne.

Leverancer af iPhone 5 stjålet fra postbiler

Teleselskaberne tager deres forholdsregler når det kommer til transport af iPhone 5-smartphones fra centrallagrene til butikkerne, og kun et fåtal af medarbejderne hos de enkelte operatører, kender til transportplanerne.

Mobilsiden.dk har talt med kilder i branchen der fortæller, at forsendelserne af de populære telefoner, sker ad hemmelige ruter, som af sikkerhedsmæssige årsager, ofte ændres i sidste øjeblik.

3, Telenor og Telia bekræfter samstemmende, at der har været indbrud i to postbiler fra Post Danmark. Et ukendt antal telefoner er stjålet – men ingen af selskaberne vil fortælle, at det netop er dem, der har manglet leverancer af iPhone 5.

– ”Jeg har hørt om tyveriet, men vi har ikke været ramt,” fortæller kommunikationschef Stine Green Paulsen fra 3.

Samme melding kommer fra Jess Agerbæk, indkøbschef i Telenor.

Telia oplyser, at de har manglet en enkelt telefon.

– ”Vi har fået stjålet én demo-telefon, som blev sendt med Post Danmark. Alle andre iPhones har vi af sikkerhedsmæssige årsager leveret på hemmelige transportmåder,” siger Michael Bech, salgsdirektør i Telia, til Mobilsiden.dk.

Dermed er det uklart, hvilket teleselskab, der endte med at mangle en større mængde af iPhone 5, op til salgsstarten fredag den 28. september 2012.

Læs også:
– Et par forskelle på iPhone 5 og iPhone 4S
– Dit gamle SIM-kort duer ikke i iPhone 5
– iPhone 5 trak 3’s webshop i knæ
– Det koster iPhone 5 ved Apple
– USA-tilstande ved iPhone 5 launch i Danmark
– Stemningsbilleder fra de danske iPhone 5-fester
– Fans ventede i timevis på iPhone 5
– Telebutikkerne på overarbejde i nat
– Køen til iPhone 5 er startet i Danmark
– Kæmpe iPhone 5 fest i Danmark
– Prognose: Så mange iPhone 5 vil Apple sende ud på et år

Opfølgning på historien

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 28/9/2012 fulgte redaktionen op med en artikel med temaet Stemningsbilleder fra de danske iPhone 5-festerKlik her og læs videre.. Seneste nyt om emnet kan du finde her.