Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   LEVIS kommer med mobil i oktober

LEVIS kommer med mobil i oktober

En håndbygget mobil i rustfrit stål. LEVIS bekræfter overfor Mobilsiden.dk, at en mobiltelefon kommer i næste måned. Dog må det nordiske marked, vente til starten af 2008.

I næste måned kommer en mobiltelefon fra den store cowboygigant Levis. Det bekræfter Frédéric Dersigny overfor Mobilsiden.dk. Han er chef for det PR-bureau, der skal stå for markedsføringen af Levi's mobilen.

Levi's mobilen er håndsamlet og i 100 procent rustfri stål. Mobilen vil have det populære Levi's logo på bagsiden og være udstyret med de små metalskruer, som vi kender fra deres populære cowboybukser. Man vil næsten som forventet, også kunne få et smart cowboy-etui til mobilen, naturligvis med "den røde tab".

Frederic Designy siger til Mobilsiden.dk, at mobilen kommer på det europæiske marked allerede i næste måned, men at vi i Norden må vente til første kvartal af 2008, før vi får glæde af denne spændende mobil.

Teknisk skal du ikke forvente dig alt for meget af Levis-mobilen. Den er udstyret med 2 megapixel kamera, der er mulighed for ekstrahukommelse via MicroSD, den har Bluetooth og endelig er der mp3-afspiller.

Levi's mobilen fås i fem forskellige farver. Der er tale om både maskuline og feminine farver. De maskuline farver er: Metallic Silver, Metallic Brown Copper, Metallic Black og de to mere feminine Shiny Silver og Shiny Sand.

På de mere feminine modeller vil der være et "spejl" skærm, så makeuppen lige kan tjekkes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies